HaberlerSiyaset
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse açıkladı! Samsun'u silme kazanacağız
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 31 Mart yerel seçimine sayılı günler kala yaptığı açıklamada "Samsun Büyükşehir'de yüzde 50 bandının üstündeyiz. Samsun'u silme kazanacağız" dedi.
Samsun Kent Haber

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 31 Mart yerel seçimi ile ilgili yaptığı açıklamada, Samsun'da 17 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacaklarını söyledi.
Samsun'da bazı firmalar tarafından yapılan anketlere dikkati çeken Mehmet Köse, "Bizim kendi yaptırdığımız anketlerde sonuçlar, bu firmaların ortaya koyduğu rakamlardan daha yüksek çıkıyor. Samsun'u silme kazanacağız. Partimizin yaptığı Samsun Büyükşehir anketinde yüzde 50 bandının üzerinde olduğumuzu görüyoruz. Samsun'da hem Büyükşehir hem de 17 ilçeyi kazanarak destan yazacağız" dedi.MAKASI AÇIYORUZCumhur İttifakı olarak Samsun'da saha da olduklarını ve diğer parti adayları ile makası hızla açtıklarını kaydeden AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Gazete Gerçek'ten Haydar Öztürk'e yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
"Tempomuzu arttırıyoruz. Son günlerde bazı anketler yayınlanıyor. Bu anketlerde Cumhur İttifakı Büyükşehir adayımızın oy oranının yüzde 45'lerde olduğu gösteriliyor. Ancak bizim yaptığımız anketlerde, bu anket firmalarının sonuçlarının çok üzerinde sonuçlar alıyoruz. Samsun'u silme alacağız. Cumhurbaşakınımız Recep Tayyip Erdoğan'a Samsun'da seçimi rekor oyla kazanarak zaferi hediye edeceğiz. Bütün ilçelerde seçimi kazanacağız."
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (3)
S
Samsun sevdalisi
Hala akp ye oy verenlerin aklından şüphe duyarım bir çıkarı varsa verir zaten verenlerin coguda yalanlara
Yanıtla
İ
İşçi
Sayın il başkanı büyükşehirde çalışan işçilerinizin önce gönlünü alın bence kadrolu işçilerin sözleşmesi kasıtlı olarak yenilenmiyor ve asğari ücrete çalıştırılıyor bu durumda bu işçiler size nasıl oy versin.
Yanıtla
S
Suat
Kendi köyünde yaptırsan bile P'nin üzerinde değil. Seçimden sonra sana yol görünüyor köse



