HaberlerSiyaset
Çiğdem Karaaslan ASİYAD'ın toplantısına katıldı
Genel Merkezi Ankara'da bulunan Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği'nin(ASİYAD) düzenlediği Samsun Buluşmaları toplantısının konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan oldu.
Samsun Kent Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ankara-Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği'nin (ASİYAD) toplantısına katıldı.
ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Çiğdem Karaaslan, Samsun'da düzenlenecek TEKNOFEST etkinliği, Samsun'un gelişimi ve kalkınması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz'da TEKNOFEST'in Samsun'a büyük bir katma değer katacağını ve etkinliği desteklediklerini belirtti. Samsun'un gelişimi ve kalkınması ile ilgili fikir alış verişinin yapıldığı toplantıda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Samsun'un kalkınması ve sorunlarının çözümü ile ilgili kurumsallaşan hemşeri dernek ve federasyonlarını önemsediklerini dile getirdi.
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (1)
U
Uğur
Sayın karaaslan birşey sormak istiyorumGece rahat uyuya biliyormusun?



