Erhan Usta'dan 'Bize siz teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz dediler' çıkışı
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Millet İttifakı'nın seçimi neden kaybettiğini "Samsun'da tek başıma 600 oy aldığım köyde bizim oyumuz 20'ye düştü. Bize siz teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz dediler" sözleri ile açıkladı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Tv100 ekranlarında Kübra Par'ın sunduğu programda, Millet İttifakı ve seçimi neden kaybettikleri ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
CHP İstanbul eski milletvekili Gürsel Tekin'in de konuk olduğu programda ittifakın bir hata olduğunu belirten İYİ Parti Milletvekili Erhan Usta, hatalarının bedelini de oy kayıplarıyla ödediklerini vurguladı.Erhan Usta'dan 'Bize siz teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz dediler' çıkışıErhan Usta, katıldığı yayında şu ifadeleri kullandı:"Cumhur İttifakı’ndan oy almadan seçim kazanma imkanınız yok. Bu oy geçişi de İyi Parti üzerinden olacaktı. Bunu bir kısım bizim CHP’li arkadaşlarımız göremedi. İyi Parti'nin zayıflamasından keyif aldılar. Halbuki zayıf bir İyi Parti Cumhur İttifakı'ndan oy kopmasını engelliyor. Biz kendi hatalarımızın bedelini kendi oy kaybımızla ödedik. Bizim her yerde karşımıza bu terör meselesi çıktı. Samsun'dan örnek vereyim. Hiç kimse demedi ki 'Ben sosyal yardım alıyorum' demedi! 'Ben fakirim, ben yiyecek ekmek bulamıyorum' dedi ama 'vatan elden gitmesin kardeşim' dedi oy verdi AK Parti'ye. Tek başıma 600 oy aldığım köyde bizim oyumuz 20'ye düştü. Vatandaşa sordum. 'Siz teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz"
İlgili Haberler
Yorumlar (4)
Erhan Bey, Samsunda başarısızlığın sebebi sensin. Artık bunu anlamalısın. İYİ Partiye katılıma davetini reddederek daha sonra SBŞ Bağımsız aday olarak oyları bölüp,Büyükşehiri Mustafa Demir'e ellerinle teslim ettikten sonra, Samsunda İYİ Partiye oy vermeyenleri "Teröristlerle işbirliği yapıldığını" söyleyerek kaybedildiği açıklamanız talihsizliktir. Bence bunu tekrar düşünmelisiniz (Parti olarak) Samsun Halkı affetmiyor ve kızınca hırs ile yanlış kararlar verebiliyor. Sonuç...... Saygılarımla
Yanıtla
iyi parti milletin neznin de artık kara deftere alındı ne yaparsa yapsın asla seçim kazanamaz
önümüzdeki yerel seçimlerde de görüneceği üzere akp samsunda bütün belediyeleri alacak
Yanıtla
Onun CHP ile ilgisi yok. Erhan usta gönüllüleri diye dar bir ekiple çalışma yaptın. Kimseyle muhatap olmadın. Teşkilatlardan habersiz göstermelik 3-5 gezi yaptın. Nasıl olsa 1. Sıra garanti idi.
Yanıtla
Kardeş senin tespitin de yanlış, bağımsız büyükşehir adaylığını unutmamış 580 köylüsü.siyasetçi demek yalancı demek, bunu bir türlü öğrenmeyeceğiz.



