Samsun Yurt Savunma
HaberlerSiyaset

Meral Akşener grup toplantısında Çarşamba Biyokütle Santrali ile ilgili konuştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün gerçekleşen grup toplantısında Samsun'un Çarşamba ilçesinde yapılan Biyokütle Enerji Santrali ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Meral Akşener grup toplantısında Çarşamba Biyokütle Santrali ile ilgili konuştu

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yapılan Biyokütle Enerji Santrali ile ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında konuştu.


Bugün yapılan İYİ Parti Grup toplantısında konuşmasına Çarşamba ilçesine selam göndererek başlayan Meral Akşener, "Çarşamba Ovasında apar topar yapılmak istenen Biyokütle Enerji Santraline karşı büyük bir mücadele veren kardeşlerimiz var. Onların dik duruşu sonunda yerel mahkeme 10 Mayıs'ta inşaatı durdurup ÇED raporu istemişti. Öğrendik ki Danıştay kararı bozmuş bilirkişi raporu istemiş. İYİ Parti olarak bu süreci takip edeceğiz" dedi.

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.