Samsun'da AK Partililer partilerine değnek sallayan ismin aday yapılmasını sindiremedi
Samsun'da AK Parti'nin Tekkeköy Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Mustafa Candal'ı partililer sindiremedi. Mustafa Candal, İYİ Parti adayı olduğu 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'ye değnek sallamıştı.

Samsun'da Tekkeköy ilçesinde AK Partililer belediye başkan adayı gösterilen Mustafa Candal'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'ye takındığı tavrı unutmadı.
AK Parti'nin Tekkeköy ilçesinde belediye başkan adayı olarak belirlediği Mustafa Candal'dan ses soluk çıkmazken, AK Partililer ise Tekkeköy ilçesinde Candal'ın İYİ Parti adayı olduğu 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'ye değnek salladığı görüntüler ise ilçede elden ele dolaşıyor. Mustafa Candal geçmiş yıllarda AK Parti'nin Tekkeköy İlçe Başkanıyken İYİ Parti'ye katılarak 2019 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olmuştu. 2019 yerel seçim sürecinde İYİ Parti adayı olarak AK Parti'ye tepki gösteren Mustafa Candal, Tekkeköy ilçesinde o süreçte düzenlediği bir mitingde ise AK Parti'ye değnek sallayarak gündeme gelmişti. Bu durumu sindiremeyen AK Partililer ise Tekkeköy ilçesinde Mustafa Candal'ın 2019 yılında yaptığı bu davranış ile ilgili görüntü ve görsellere rağmen AK Parti'den aday gösterilmesini kabullenemiyor. Tekkeköy ilçesinde Mustafa Candal'ın AK Parti'den aday olarak gösterilmesi sonrası ise işlettiği düğün salonunda dansöz oynattığı anlara ait görüntüler de ilçede adeta gündem olmuş durumda.
İlgili Haberler
Yorumlar (7)
mustafa candal sevilen biridir bu söylediklerinizin ispatı yok bu gazetecilik değil belgeye dayalı konuşun sizi takip ediyordum ama sanki kent haber çizginiz kaymış .
Yanıtla
GÖRÜN AKP Lİ ADAYLARI EY SAMSUNLULAR
Yanıtla
Tekkeköy lü olmadığımdan Kendisinin ak parti geçmişini bilmiyordum bu sebeple herkes gibi benim de ön yargım vardı. Ama şimdi gönül rahatlığıyla sandıkta Mustafa Candal a oyumu vereceğim. Hasan togar devri bitmiştir şimdi candal zamanı. Boşuna algı yapmayın. Asıl ak Parti'ye sayan söven Hasan togardır. Herkese tepeden bakan hasan togardır. Nokta.
Yanıtla
Tarafsız gazetecilik bumu size göre togarında eskiden yaptıklarınıda haber yapında tarafsız gazetecilik olduğunu gösterin birilerin uşağı olmayın
Yanıtla
Akparti'nin adaylari ya yzy'nin adamı, ya fuat'ın.halkin talepleri hiç umursanmadı.secimdede yzy'nin, fuat'in akrabalarından alırlar oyu artık
Yanıtla
Hasan togar ın ak partiden belediye başkanı olmadan önceki, aday olduğu partide seçim mitinglerinde Ak partiye demediği kalmamıştı Ak partide unutmuştu, halkta bunları da çabuk unutmuş demekki
Yanıtla
Bahçeli ile Erdoğan bırakın değnek sallamayı birbirlerine yapmadık hakaret kalmamıştı.Candal Ak partiye yabancı bir kişi de değil.İlçe baskanı iken niye bunları yazmadınız,Rakibi Togar çok mu duzgün.Küfurbazın teki.Egosu yuksek, dağları taşları ben yarattım edasında biri.Çok sey daha yazarım ama terbiyem musaade etmiyor.
Bırakın algı operasyonlarıni.Reis on yıl onu belediye baskanlîğına oturttu.Ona o gorevi vermeseydi mağazasında beyaz eşya satardı.Adam olsa her şartta Partimin nevhwriyim ,Reisime ihabet etmem derdi.



