Samsun Yurt Savunma
HaberlerSiyaset

Samsun'da CHP İlkadım adayı Murat Şenel'den dernek binası sözü

Samsun'da CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, seçimi kazanmaları halinde Güvercin Yetiştiricileri ve Serinofil Derneği'ne İlkadım ilçesinde dernek binası sözü verdi.

Samsun Kent Haber
2 dk okuma
Samsun'da CHP İlkadım adayı Murat Şenel'den dernek binası sözü
Samsun'da CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, üye çoğunlu İlkadım'da olan ancak yer bulamadıkları için Atakum ilçesindeki bir parkta yer alan binada hizmet veren Samsun Güvercin Yetiştiricileri ve Serinofil Derneği'ne, dernek binası sözü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, Atakum ilçesindeki Güvercin Park'ta yer alan Samsun Güvercin Yetiştiricileri ve Serinofil Derneği'ne ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Hikmet Şimşek, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile biraraya gelen Şenel, derneğe İlkadım ilçesinde yeni bir hizmet binası sözü verdi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkati çeken Murat Şenel, "Oldukça önemli bir misyonu üstlenen sivil toplum kuruluşlarımızın, çalışmalarını desteklemek ve ayakta kalma şartlarını iyileştirmek adına elimizden geleni yapacağız. Bizim dönemimizde İlkadım Belediyesi'nin kapıları sivil topkum kuruluşlarına her daim açık olacak. Tüm sivil toplum kuruluşlarımızla, istişare ve ortak akıl çerçevesinde yakın temas halinde olacağız" diye konuştu.

BU PROBLEMİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ
"Derneğimizin ihtiyaçlarını biliyoruz" diyen Murat Şenel, şöyle devam etti: "Gençlerimize örnek olan, sosyalleşmelerine imkan sağlayan ve onlara bir başka yuva olan bu derneğimiz hizmet binasının Atakum ilçesinde olmasını kabul etmiyoruz. Dernek üyesi arkadaşlarımızın her buluşma günü İlkadım'dan Atakum'a gitmek zorunda kalıyor. Derneğimizin üyeleri resmen yol çilesi çekiyor. Bu problemi biz ortadan kaldıracağız. Bizden önceki yönetimlerin yapmadığı dernek binasını, sizlere söz veriyorum, göreve geldiğimizde İlkadım ilçemizin en uygun yerine yapacağız ve size hediye edeceğiz. Bizim dönemimizde, İlkadım'dan Atakum'a gitmek zorunda kalmayacaksınız. Sorunlarınızın farkındayız. El ele vererek bunların üstesinden tek tek geleceğiz."

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (1)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
H
HAKAN

SANA OY VERECEK CHP SEÇMENE SESLENİYORUM OYLARINIZA YAKIZ BU ŞAHIS YARIŞTA BİLE YOK GERÇEKTEN OYLARINIZA YAZIK 3.CÜ BİLE OLAMAYACAK

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.