Samsun Yurt Savunma
HaberlerAsayiş

Samsun'da FETÖ operasyonu: ByLock'tan 6 kişi tutuklandı

Samsun'da FETÖ operasyonu: ByLock'tan 6 kişi tutuklandı. Samsun'da düzenlenen FETÖ operasyonunda Adliyeye sevk edilen 6 kişi, Bylock kullandıkları iddiası ile mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'da FETÖ operasyonu: ByLock'tan 6 kişi tutuklandı
Samsun'da meslekten ihraç edilen 6 kişi sevk edildikleri adliyede mahkeme tarafından FETÖ terör örgütünün şifreli haberleşme uygulaması Bylock kullandıkları iddiası ile tutuklandı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 21 şüpheliden 6'sının emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen Asiye A, Hülya T, Hacer S, İsmail Y, Ali Rıza E. ve Raşit Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Diğer şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Aralarında daha önce meslekten ihraç edilen çeşitli meslek grubu üyelerinin de bulunduğu şüpheliler, 9 Haziran'da örgütün şifreli haberleşme uygulaması "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınmıştı.
Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.