Samsun Yurt Savunma
HaberlerAsayiş

Samsun'da tutuklanan daire başkanının kasasından 10 milyon TL para çıktı

Samsun'da bir süre önce gözaltına alınarak tutuklanan Daire Başkanının evinden 10 milyon TL para ve ziynet eşyalarının çıktığı gündeme geldi.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'da tutuklanan daire başkanının kasasından 10 milyon TL para çıktı

Samsun'da bir süre önce gözaltına alınarak tutuklanan Daire Başkanının evinden 10 milyon TL para ve ziynet eşyalarının ele geçirildiği gündeme geldi.


Samsun Büyükşehir Belediyesinde Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin Karakaş'ın rüşvet iddiası ile tutuklanması sonrası evinde yapılan aramada 10 milyon TL para çıktı.

Rüşvet iddiaları üzerine başlatılan teknik takip sonrası Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Karakaş, geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Karakaş'ın Samsun Büyükşehir Belediyesinde bulunan makam odası ve evinde polisler tarafından yapılan aramada ise çelik kasa içerisinde 10 milyon TL para ile birlikte ziynet eşyalarının ele geçirildiği, para ve ziynet eşyalarına soruşturma dosyası kapsamında el konulduğu öğrenildi.
Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.