Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, 2025 yılının İlkadım ilçesinin büyüme yılı olacağını açıkladı. İhsan Kurnaz, "Büyük ve daha etkili projeleri hayata geçireceğiz" dedi.
İlkadım Belediyesi'nde müdürlerle toplantı yapan belediye başkanı İhsan Kurnaz, belediye olarak ekonomik zorlukları geride bıraktıklarını belirtti. 2025 yılında İlkadım Belediyesi olarak, yeni yatırım ve hizmetleri hayata geçireceklerini kaydeden İhsan Kurnaz, gerçekleşen müdürler toplantısında alt yapıdan sosyal projelere kadar birçok alanda yürütülen çalışmaları ve planlanan projeleri masaya yatırdı.İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, müdürlerle gerçekleştirdiği 2025 yılı hedefleri ile ilgili toplantıda şunları dile getirdi:"Ekonomik olarak zor günleri geride bıraktık. 2025 yılı, İlkadım için bir toparlanma ve büyüme yılı olacak. Belediyemizin ekonomik gücünü artırarak daha büyük ve daha etkili projeleri hayata geçireceğiz. Halkımıza söz verdiğimiz her projeyi titizlikle takip ediyoruz ve bu yıl yeni yatırımlarla ilçemize değer katmaya devam edeceğiz. Birlikte çalışarak İlkadım'ı daha ileriye taşıyacağız. Her bir müdürlüğümüzün katkısı bizim için çok değerli. 2025, İlkadım için vatandaşımızın beklentisine en iyi şekilde cevap vereceğimiz sürecin başlangıcı olacak. 2024 yılını geride bırakırken seçimden bu yana da 3 çeyreklik bir süreyi bitirmiş durumdayız. Bu süreç içerisinde başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve en önemlisi tüm çalışanlarımızla örnek bir dayanışma sergiledik. Bundan sonraki süreçte de omuz omuza çalışarak İlkadımlı hemşehrilerimize hizmet edeceğiz."
Ekonomik zorlukları geride bıramışlar. Necattin başkanın açtığı kreşleri işletemediniz. Kreşleriniz halen kapalı. Siz bu belediyeciliği yapamadınız sayın başkan. Mevcut işyerini işletemeyen kapatıp utanç dahi duymayan , birini acilen göndereceksin. Bir dahaki dönem akp den hiçbir adaya oy vermeyeceğiz.
Başkan İhsan Beyi destekliyorum.
O kadronda ne başkan yardımcılığı, ne danışmanlık, nede müdürlük yapacak bir kişi yok . Bilgisiz, beceriksiz, kültürsüz kişileri atamışsın . O kadrodan hiçbir şey olmaz başkan.
İlkadım belediyesinin ekonomik zorlukla alakali bir durumu yoktu ki zaten bu Belediyemiz ekonomik zorlukları lafını İhsan başkan söylüyor buda büyük bir bahane zaman kazanmak için başka şeyler deneyin ekonomik durumu kötü olan bir belediye her başkan yardımcısınin altına 2017. 2015 model passat marka araç vermez Gazi imar şirketi müdürünün altında bile passat var şirket çalışanın altında belediyeye ait özel araç var bütün birim müdürlerinin altında özel araçlar var Çalışanlarıniza örnek bir davranış sergilediginizi sanmıyorum personeliniz hiç memnun değil size yakınlığı ile bilinen başkan yardımcısınin personel ile uğraştığı adeta Öc aldığı personeliniz azından söyleniyor personelini memnun edemeyen bir belediye başkanı ilçeyi asla memnun edemez
Noldu kardeş, ihsan kurnaz trabzonlu değil diye mi eleştiriyorsun. Bugün seçim olsa yine ihsan kurnaz a oy veririm. Tek çivi çakması bile. Niye mi.... sırf samsunlu diye.... sırf trabzonlu değil diye. Benim için tek tercih nedeni, samsunlu olmak, trabzonlu olmamak.